Cytat z Helcia81 data 27 grudnia, 2022, 1:25 pm Ja zamówiłam rytuał pod koniec października. Zmiany były chociaż partner nie mógł się jeszcze zdecydować. Pan Michał zaproponował coś dodatkowego po czym w końcu mogę powiedzieć, że mam udane efekty. Wszystko dobrze się ułożyło.
A trudną miałas sytuację? Też zastanawiam się nad rytuałem u pana Michała.
Zastanawiam się nad rytuałem egipskim, widzę że sporo osób ma efekty u tego pana. Macie jakieś rady?
Cytat z Helcia81 data 27 grudnia, 2022, 1:25 pm Ja zamówiłam rytuał pod koniec października. Zmiany były chociaż partner nie mógł się jeszcze zdecydować. Pan Michał zaproponował coś dodatkowego po czym w końcu mogę powiedzieć, że mam udane efekty. Wszystko dobrze się ułożyło.A trudną miałas sytuację? Też zastanawiam się nad rytuałem u pana Michała.
W pewnym momencie przestaliśmy się dogadywać i doszło do rozstania. Teraz na nowo układamy razem życie.
Halo, jak u Was sytuacja, czy ktoś ostatnio zamawiał rytuał u Pana Eryka?
Halo, jak u Was sytuacja, czy ktoś ostatnio zamawiał rytuał u Pana Eryka?
Pan Eryk ma swój temat tutaj.
U mnie praktycznie koniec rytuału , miałam egipski. Teraz czekanie na efekty.
Przedwczoraj zakończyłam rytuał egipski, teraz czekam na efekty. Trzymajcie kciuki.
Masz jakieś odczucia? Bo ja zaczynam od dzisiaj rytuał.
Masz jakieś odczucia? Bo ja zaczynam od dzisiaj rytuał.
Czuję jakiś taki wewnętrzny optymizm. Mam nadzieję że się uda
Robił ktoś ostatnio u pana Michała? Jakie efekty?
Dzisiaj kończę rytuał egipski u pana Michała i będę czekała na efekty które mam nadzieję że pojawia się szybko. Póki co kontakt z panem Michałem jest bardzo dobry, mam duże wsparcie u niego
Miałam robiony rytuał u pana Michała i są efekty. Polecam.
A jak wygląda kwestia czarnego wesela? Miał ktoś?
Zamówiłam właśnie rytuał egipski u pana Michała. Miał ktoś niedawno?
Rytuał zadziałał. Miałam egipski, zamówiony w sierpniu. Wszystko bez zarzutów.