Proszę o opinie na temat tego pana.
Rozpoczął u mnie rytuał egipski trzy dni temu.
Na chwilę obecną nic nie mogę powiedzieć o rytuale, ponieważ jest na to za wcześnie. Jakiekolwiek zmiany powinny pojawić się do miesiąca od zakończenia dwutygodniowego rytuału.
O samym rytualiście powiem, że jest bardzo uprzejmą i cierpliwą osobą. Odpowiada na wszystkie pytania, mamy stały kontakt.
Jestem w trakcie rytuału. Ma niewiele opinii, ciekawe czy się uda.
Wypowiadałam się już na innym forum, napiszę i tutaj 🙂
Zamówiłam u pana Michała rytuał pod koniec maja, przedtem nie miałam żadnego kontaktu z chłopakiem. Po rytuale postanowiłam do niego napisać. Z początku nie odpisywał, później się to zmieniło, sam się odezwał, zapytał się co u mnie i tak pomału wszystko zaczęło iść do przodu. Kontakt z chłopakiem mamy nadal, udało nam się nawet parę razy spotkać, na spacer, kawę… Nie było jeszcze żadnych deklaracji, myślę jednak, że to z czasem przyjdzie.
Efekty po niecałym miesiącu od zakończenia, jestem zadowolona, polecam.
Niewiele informacji w Internecie na temat pana Michała, a szkoda bo jest skuteczny. Rytuał zamówiony w maju, moja sytuacja była kiepska gdyż żona znalazła sobie kochanka, chciała zabrać dzieci i odejść. Dwa tygodnie temu dowiedziałem się, że między nią a tym palantem zaczyna się nie układać. Wczoraj sama do mnie napisała.
U mnie efekty pojawiły się niecałe cztery tygodnie po wykonaniu rytuału przez pana Michała. Udało nam sie spotkać z dziewczyną. Wszystko jest na dobrej drodze.
Miał ktoś teraz niedawno efekty?
Ja zastanawiam się nad rytuałem egipskim u pana Michała oraz pani Ani Szalkowskiej. Co doradzacie?
Ja zamawiłam u niego rytuał egipski. Mam nadzieję, że się uda, bo już próbowałam u innych i nic.
Witam wszystkich, ja skończyłam rytuał egipski u pana Michała w czwartek. Tak na prawdę trafiłam do niego przez przypadek ale mam bardzo silną wiarę w to że sie uda. Kilka dni później skontaktowałam sie z Panem Mozgołem i wyczuł on energię więc oboje są skuteczni. Ale powiem Wam że to oczekiwanie na efekty jest najgorsze... ja mam taką huśtawkę nastrojów że już sama nie wiem co ze sobą zrobić. Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam
Ktoś robił ostatnio u tego pana?
Są jakies nowe opinie na temat tego pana? Będę wdzięczna za każdą informację, zastanawiam się nad zamówieniem rytuału u niego.
Ja zamówiłam właśnie u tego pana.
U mnie po rytuale egipskim są efekty, więc mogę polecić tego pana.
Są jakieś nowe efekty?
Pan Michał kończy dla mnie rytuał egipski, za jakiś czas podzielę się moimi uwagami.
Rytuał egipski zadziałał, gdyby ktoś się zastanawiał to mogę polecić.
Czy są jakieś nowe efekty?
Miałam u tego pana rytuał egipski, pierwsze zmiany na początku stycznia, teraz już mam pełne efekty. Polecam 🙂
Ja jestem właśnie w trakcie rytuału egipskiego.
Cytat z Denix data 31 stycznia, 2022, 10:09 amJa jestem właśnie w trakcie rytuału egipskiego.
I jak po rytuale?
Zamawiałam rytuał u tego pana, jesteśmy razem z chłopakiem, rytuał wyszedł.
To super ja jestem w trakcie egipskiego
Cytat z Denix data 31 stycznia, 2022, 10:09 amJa jestem właśnie w trakcie rytuału egipskiego.
I są efekty?
Cytat z Bierka data 30 maja, 2022, 11:59 amCytat z Denix data 31 stycznia, 2022, 10:09 amJa jestem właśnie w trakcie rytuału egipskiego.
I są efekty?
Jest pewna zmiana, ale jeszcze czekam.
Milka jak u Ciebie?
Ma ktoś jakieś niedawne efekty? Ja dzisiaj zamówiłam rytuał
U mnie się udało po rytuale egipskim.