Z informacji, jakie można znaleźć w Internecie można wywnioskować, że rytuał miłosny na konkretną osobę należy do białej magii, stosowany jest raczej do rozwiązywania prostszych przypadków.
Tego typu rytuały miłosne oferowane są przez wiele osób, które ogłaszają się w Internecie, zauważyłam, że cena ich wykonania jest bardzo różna. Widzę też, że różny jest również czas wykonywania pracy oraz sposób realizacji: część rytualistów wykonuje wszystko samodzielnie, inni - proponują uczestnictwo w sesjach.
Wyczytałam, że zaletą rytuału miłosnego opartego na białej magii są naturalne efekty, które mają pojawić się po jego wykonaniu.
Jakie są Wasze spostrzeżenia? Ktoś zamawiał? U kogo?
Przy białej magii muszą być uczucia między osobami, ja uważam, że czarna magia jest najlepszym rozwiązaniem.
Czemu uważasz, że czarna jest najlepsza?
Co prawda nie rytuał miłosny na konkretną osobę, ale egipski miałam, a to podobno też biała i wydaje mi się, że wcale nie jest taka słaba. Jeśli chodzi o ten pierwszy, to tutaj znalazłam ciekawą informację: https://www.rytualy-milosne.pl/rytual-milosny-na-konkretna-osobe/
Cytat z Proca data 14 kwietnia, 2021, 1:19 pmCo prawda nie rytuał miłosny na konkretną osobę, ale egipski miałam, a to podobno też biała i wydaje mi się, że wcale nie jest taka słaba. Jeśli chodzi o ten pierwszy, to tutaj znalazłam ciekawą informację: https://www.rytualy-milosne.pl/rytual-milosny-na-konkretna-osobe/
A u kogo ten rytuał robiłaś?
Cytat z magiczna data 13 kwietnia, 2021, 5:21 pmCzemu uważasz, że czarna jest najlepsza?
Skoro nas zostawia druga osoba to dlatego, że nie ma uczuc?
Cytat z magiczna data 14 kwietnia, 2021, 2:19 pm
A u kogo ten rytuał robiłaś?
U Anny Szalkowskiej.
I masz efekty?
Tak, mogę polecić. W wątku o niej opisałam moją sytuację.
Jakie trzeba spełniać warunki, aby można było przeprowadzić udany rytuał?
To chyba zależy od rytualisty. Zamówiłaś u kogoś?
Szczerze to chciałam zamówić u Marcina Tarot, ale te opinie to on ma dosyć różne i trochę podejrzanie to wygląda.
Marcin Tarot jest nieskuteczny. Przynajmniej tyle udało mi się dowiedzieć.
Czyli jednak. Dzięki za ostrzeżenie.
urokinamilosc.pl - jaka jest Wasza opinia?
Cytat z sroka data 20 kwietnia, 2021, 7:52 pmurokinamilosc.pl - jaka jest Wasza opinia?
Też byłabym ciekawa opinii.
Proponuję napisać do pana Eryka, u mnie okazał się skuteczny.
Cytat z wilczka data 21 kwietnia, 2021, 11:52 amProponuję napisać do pana Eryka, u mnie okazał się skuteczny.
Też się nad nim zastanawiam, bo widzę, że ma dużo dobrych opinii. Jaki rytuał zamawiałas u niego?
Jak wygląda rytuał u pana Eryka? Ile trwa?
Zobacz u niego na stronie, a najlepiej napisz do niego. Ja ostatecznie zdecydowałam się na rytuał egipski u pana Eryka, zaczynam od tego piątku.
A jaka jest jego strona?
Hej jestem tu nowa. Zastanawiam się nad rytuałem, interesuje mnie jedynie biała magia. Jak to wygląda u osób, którym się udało, jak partner się zachowuje?
Po wpisach na forum wiem, że partner dużo myśli o nas na samym początku.
Ja chciałam wszystkich ostrzec przez Dagomem. Rytuały u niego są nieskuteczne, a facet po wpłacie kasy stał się gburowaty!
Ja polecam Annę Szalkowską. Miałam u niej właśnie rytuał miłosny na konkretną osobę i wyszedł.
Ja właśnie zastanawiam się nad Anną Szalkowską, tylko te opinie nie wszystkie są dobre o niej. Sama już nie wiem.
Czy te rytuały są rzeczywiście bezpieczne?
Cytat z Summernight data 2 maja, 2021, 2:31 pmJa właśnie zastanawiam się nad Anną Szalkowską, tylko te opinie nie wszystkie są dobre o niej. Sama już nie wiem.
Opinie w większości ma dobre, a wiadomo, że wszystkim pomóc nie może. Poza tym na forum gazety jest jeden wielki bałagan.
To fakt. Ostatecznie zdecydowałam się rytuał u pani Ani.