Rytuał lustra zadziałał, polecam!
@darcio A jaką miałeś sytuację? Od dzisiaj będę miała ten sama rytuał.
Ja również mam efekty po rytuale lustra, polecam 🙂
Na początku października miałam rytuał feniksa u pana Roberta. Rozstał się ze mną cztery miesiące przed tym jak zamówiłam rytuał, byliśmy ze sobą cztery lata. Znalazł sobie pocieszenie u innej. Wczoraj zadzwonił do mnie pijany, zaczął przepraszać oraz powiedział, że z tamtą się rozstał. Powiedziałam mu, że porozmawiamy jak wytrzeźwieje. Co o tym sądzicie?
@darcio Możesz opowiedzieć coś więcej. Jak efekty sie przejawiały, po jakim czasie i jaka była twoja sytuacja?
Bardzo polecam pana Roberta. Miałam u niego rytuał feniksa, na efekty czekałam krótko, z moim już oficjalnie jesteśmy razem 🙂
@zofia21 U mnie też idzie dobrze. Mam nadzieję że też wszystko zakończy się sukcesem.
Miałam rytuał feniksa u Roberta Gabińskiego, jeszcze w listopadzie. Na początku stycznia wszystko zaczęło się zmieniać, ostatni weekend spędziliśmy razem. Rytuał działa.
Ja mogę polecić rytuał egipski, u mnie wszystko wyszło.
Zaczęłam rytuał lustra przedwczoraj. Wczoraj odezwałam się do chłopaka po kilku dniach w jakiejś błachej sprawie, a on mi zaczął pisać, że po co piszę i jak się tyle dni nie odzywałam, to mogę już nie pisać. Nie wiem, czemu on tak emocjonalnie szaleje, ale wstrzymam się od kontaktu i niech on sobie wszystko spokojnie przemyśli i uspokoi emocje. Dobrze, że jesteśmy na początku rytuału. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w ostatecznym rozrachunku rytuał zadziała.
Ogólnie w tym wszystkim dziwne jest, to, że pomimo on się jakoś dziwnie złościł, to ja odczuwam absolutny spokój.
Spędziliśmy ze sobą weekend, kolejny już zresztą. On powiedział że jestem dla niego ważna że chce żebyśmy byli razem. Powiedział że w jego mieszkaniu jest miejsce dla mnie i mogę wprowadzać się do niego. Zakończyłam okres długiej walki.
@wiklina1 gratulacje 🥰 u mnie jakby coś się ruszyło, ale już teraz grzecznie czekam i nie dam się ponownie sprowokować 🙂
Witajcie! Miałem rytuał feniksa u pana Roberta. Nasze rozmowy z dziewczyną przerodziły się w spotkania, wszystko przebiega naprawdę przyjemnie. Jestem zaskoczony jak dużo może się zmienić dzięki rytuałowi. Mocno wierzę że wszystko dobrze się ułoży.
Hej wszystkim. Miałam rytuał lustra u Roberta Gabińskiego, u mnie sytuacja wygląda następująco: podczas ostatniego spotkania facet wydawał się znacznie bardziej zaangażowany ale wciąż mam wrażenie że coś go powstrzymuje. Czasami czuję że jesteśmy na dobrej drodze, a innym razem jest tak jakby coś się zacięło. Zastanawiam się czy powinnam podjąć inicjatywę czy pozostawić wszystko w jego rękach. Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji i co doradzacie?