Forum

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Robert Gabiński rytuały

Strona 2 / 2
 Gala
(@gala)
Członek

@nula kiedy robiłaś i kiedy były pierwsze efekty?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/08/2024 10:12 am
(@darcio)
Członek

Rytuał lustra zadziałał, polecam!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/08/2024 5:44 pm
(@lumiya)
Członek

@darcio A jaką miałeś sytuację? Od dzisiaj będę miała ten sama rytuał.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/10/2024 2:23 pm
(@marlena-1)
Członek

Ja również mam efekty po rytuale lustra, polecam 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/11/2024 1:25 pm
(@jolies)
Członek

Na początku października miałam rytuał feniksa u pana Roberta. Rozstał się ze mną cztery miesiące przed tym jak zamówiłam rytuał, byliśmy ze sobą cztery lata. Znalazł sobie pocieszenie u innej. Wczoraj zadzwonił do mnie pijany, zaczął przepraszać oraz powiedział, że  z tamtą się rozstał. Powiedziałam mu, że porozmawiamy jak wytrzeźwieje. Co o tym sądzicie?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/11/2024 1:48 pm
(@kielich)
Członek

@jolies Co było dalej, coś co wskazuje na pozytywne efekty?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/12/2024 7:37 am
(@kielich)
Członek

@darcio Możesz opowiedzieć coś więcej. Jak efekty sie przejawiały, po jakim czasie i jaka była twoja sytuacja?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/12/2024 7:45 am
(@jolies)
Członek

@kielich U mnie wszystko dobrze się skończyło, jesteśmy razem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 09/01/2025 11:12 am
(@zofia21)
Członek

Bardzo polecam pana Roberta. Miałam u niego rytuał feniksa, na efekty czekałam krótko, z moim już oficjalnie jesteśmy razem 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/01/2025 7:02 pm
(@mardo)
Członek

@zofia21 U mnie też idzie dobrze. Mam nadzieję że też wszystko zakończy się sukcesem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/01/2025 1:50 pm
(@misiek)
Członek

@nula Gratulacje, u mnie też są zmiany.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/01/2025 9:54 am
(@wiklina1)
Członek

Miałam rytuał feniksa u Roberta Gabińskiego, jeszcze w listopadzie. Na początku stycznia wszystko zaczęło się zmieniać, ostatni weekend spędziliśmy razem. Rytuał działa.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/01/2025 9:30 am
(@krystian82)
Członek

Ja mogę polecić rytuał egipski, u mnie wszystko wyszło.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/01/2025 1:11 pm
(@mandarynka)
Członek

Zaczęłam rytuał lustra przedwczoraj. Wczoraj odezwałam się do chłopaka po kilku dniach w jakiejś błachej sprawie, a on mi zaczął pisać, że po co piszę i jak się tyle dni nie odzywałam, to mogę już nie pisać. Nie wiem, czemu on tak emocjonalnie szaleje, ale wstrzymam się od kontaktu i niech on sobie wszystko spokojnie przemyśli i uspokoi emocje. Dobrze, że jesteśmy na początku rytuału. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w ostatecznym rozrachunku rytuał zadziała. 

Ogólnie w tym wszystkim dziwne jest, to, że pomimo on się jakoś dziwnie złościł, to ja odczuwam absolutny spokój. 

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/01/2025 2:01 pm
(@wiklina1)
Członek

Spędziliśmy ze sobą weekend, kolejny już zresztą. On powiedział że jestem dla niego ważna że chce żebyśmy byli razem. Powiedział że w jego mieszkaniu jest miejsce dla mnie i mogę wprowadzać się do niego. Zakończyłam okres długiej walki.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2025 3:37 pm
(@zetkaaa)
Członek

@wiklina1 jak długo czekalas od zakończenia rytuału?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/02/2025 6:48 pm
(@mandarynka)
Członek

@wiklina1 gratulacje 🥰 u mnie jakby coś się ruszyło, ale już teraz grzecznie czekam i nie dam się ponownie sprowokować 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/02/2025 8:03 am
(@misiek)
Członek

Witajcie! Miałem rytuał feniksa u pana Roberta. Nasze rozmowy z dziewczyną przerodziły się w spotkania, wszystko przebiega naprawdę przyjemnie. Jestem zaskoczony jak dużo może się zmienić dzięki rytuałowi. Mocno wierzę że wszystko dobrze się ułoży.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/02/2025 8:45 am
(@beladonna)
Członek

Hej wszystkim. Miałam rytuał lustra u Roberta Gabińskiego, u mnie sytuacja wygląda następująco: podczas ostatniego spotkania facet wydawał się znacznie bardziej zaangażowany ale wciąż mam wrażenie że coś go powstrzymuje. Czasami czuję że jesteśmy na dobrej drodze, a innym razem jest tak jakby coś się zacięło. Zastanawiam się czy powinnam podjąć inicjatywę czy pozostawić wszystko w jego rękach. Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji i co doradzacie?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/02/2025 3:10 pm
Strona 2 / 2
Udostępnij: