Forum

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Eryk Mozgol

Strona 19 / 19
(@wojtus77)
Członek

Czuję, że coś się dzieje, miałem bardzo realistyczny sen, w którym dzwoniła do mnie i płakała, mówiąc że popełniła ogromny błąd. Po przebudzeniu od razu sprawdziłem telefon, niestety to był tylko sen.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/04/2025 4:15 pm
(@krysztalowapani)
Członek

Od kilku dni regularnie piszemy z byłym, powiedział mi, że rozstał się z tą nową dziewczyną! Nie mogę się doczekać ostatecznych rezultatów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/04/2025 9:15 pm
(@przyjazna)
Członek

Witajcie wszyscy, od piątku zaczynam spętanie miłosne u Pana Eryka. Mój partner odszedł 3 tygodnie temu i właśnie dowiedziałam się, że ma już nową dziewczynę. Byliśmy razem 7 lat... Jak najlepiej przygotować się do takiego rytuału?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 09/04/2025 2:27 pm
(@krokodyl)
Członek

Daj jej trochę czasu @Wojtus77, efekty czasami pojawiają się dopiero po kilku tygodniach. U mnie końcówka rytuału, na razie cisza, ale głęboko wierzę, że wkrótce coś się zmieni.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/04/2025 6:38 pm
(@wojtus77)
Członek

Minął już tydzień od zakończenia rytuału i nadal cisza... zaczynam wątpić czy to rzeczywiście działa. Nie mam pojęcia co się z nimi teraz dzieje, bo wszystkie jej profile są prywatne, a nikt z naszych wspólnych znajomych nie chce mi nic powiedzieć. Ciężko tak czekać w niepewności...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 13/04/2025 1:09 pm
(@magiatrwa)
Członek

Wczoraj zakończyłam egipski i już widzę pierwsze efekty! Były odblokował mnie na Facebooku i zaprosił na kawę! Nie mogę w to uwierzyć, bo przez 6 tygodni panowała kompletna cisza, a tu nagle taki nieoczekiwany zwrot akcji!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/04/2025 4:53 pm
(@treelive)
Członek

W niedzielę zakończyłam rytuał wzmacniający i widzę ogromną zmianę w zachowaniu mojego partnera. Jest niezwykle troskliwy, przyniósł mi kwiaty bez żadnej okazji, stale pyta co u mnie... Dawno nie był taki czuły! Rytuał naprawdę działa!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 15/04/2025 12:21 pm
(@wojtus77)
Członek

Dzisiaj dostałem od niej wiadomość! Pierwszy kontakt od 2 miesięcy, sama się odezwała! Napisała tylko krótkie "Hej, co u ciebie?", ale dla mnie to jak wygrany milion w totolotka! Nawet odblokowała mnie na Facebooku! Odpisałem normalnie, choć moje serce waliło jak młot! Czy to oznacza, że rytuał zaczął działać?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2025 10:59 am
(@krysztalowapani)
Członek

@Wojtus77 To zdecydowanie dowód, że rytuał działa! Widzisz, minęło zaledwie 13 dni od zakończenia, a już widać pierwsze efekty! Odpowiadaj normalnie, nie naciskaj, daj jej przestrzeń, żeby sama chciała więcej kontaktu. Gratuluję! U mnie też sytuacja rozwija się coraz lepiej, spotykamy się już regularnie!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/04/2025 6:32 pm
(@wojtus77)
Członek

Rozmawiamy od wczoraj, pyta co u mnie, jak się czuję itp. Powiedziała, że rozstała się z tym facetem, bo "to nie było to". Chce się spotkać na kawę w czwartek! Nie mogę w to uwierzyć - jeszcze tydzień temu myślałem, że wszystko stracone, a tu taki nieoczekiwany zwrot akcji!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/04/2025 1:24 pm
(@dawidlove)
Członek

Stary, ogromne gratulacje! Widzisz jak szybko to zaczęło działać! Super, że dała sobie spokój z tamtym gościem. To już prawdziwy sukces! Na spotkaniu tylko pamiętaj, żeby zachować luz, nie narzucaj się zbytnio! U mnie też super, spotkaliśmy się już dwukrotnie i powoli wracamy do siebie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/04/2025 10:51 am
(@straconeuczucia)
Członek

Moje czarne wesele zakończyło się wczorajj, teraz cierpliwie czekam na rezultaty. @Wojtus77 a jak ona wyjaśnia, dlaczego z tamtym jej nie wyszło? U mnie na razie cisza, ale mocno wierzę, że wkrótce się odezwie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/04/2025 4:07 pm
(@wojtus77)
Członek

Spotkaliśmy się dzisiaj! Spotkanie trwało ponad 3 godziny, mieliśmy tyle tematów do omówienia. Przyznała, że popełniła błąd i że związek z tamtym był jedną wielką pomyłką. Mówi, że od kilku dni ma dziwne sny ze mną w roli głównej. Chce się ponownie zobaczyć za 2 dni. Rytuał naprawdę działa, jestem w prawdziwym szoku!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/04/2025 9:28 pm
(@wolti)
Członek

Super @Wojtus77! Zawsze najpierw pojawiają się sny, potem odezwanie się. Ja jutro rozpoczynam separacyjny, ponieważ ona wróciła do byłego, ale on ją źle traktuje. Pan Eryk polecił mi właśnie ten rodzaj rytuału.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 25/04/2025 12:07 am
(@wojtus77)
Członek

Spędziliśmy razem cały weekend!!! Przeprosiła mnie za wszystko i wyznała, że nigdy nie przestała mnie kochać, a tamten związek był tylko ucieczką od problemów. Oficjalnie jesteśmy znowu razem! Nie wiem jak mam dziękować Panu Erykowi, to naprawdę działa!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/04/2025 7:15 pm
(@mroczen)
Członek

Gratulacje @Wojtus77! U mnie też wróciła, ponownie wprowadza się do mnie. I również mi się śniła, a potem sama napisała. Wspaniale, że wszystko tak szybko się ułożyło. Życzę wam dużo szczęścia!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/04/2025 11:42 am
(@blackcoffee)
Członek

W piątek rozpoczęłam rytuał egipski. Z byłym rozstaliśmy się i nie mamy kontaktu od miesiąca. 
Zycze sobie i wszystkim powodzenia 🍀🍀🍀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 28/04/2025 5:19 pm
(@voitix)
Członek

Chciałem opowiedzieć swoją historię z rytuałem egipskim który zrobiłem u Pana Eryka Mozgola. Wszystko zaczęło się gdy moja dziewczyna z którą byłem ponad trzy lata zostawiła mnie dla swojego kolegi z pracy. Mieszkaliśmy razem ale z dnia na dzień wszystko się rozpadło zablokowała mnie wszędzie i nie dała żadnego wyjaśnienia.

Po kilku tygodniach mętliku w głowie zdecydowałem że spróbuję czegoś co może pomóc. Padło na rytuał egipski zacząłem w piątek wiedząc że potrwa dziesięć dni. Już po pierwszych dniach pojawiły się dziwne objawy śniły mi się intensywne rzeczy miałem wahania nastrojów a czasem głowa bolała tak że nie mogłem spać. Pan Eryk tłumaczył że to normalne że tak działa rytuał i trzeba przez to przejść.

Po dziesiątym dniu wszystko ucichło i zaczął się czas czekania. I wtedy po niecałych dwóch tygodniach dostałem wiadomość od niej. Krótkie co słychać ale dla mnie to był przełom. Wkrótce się spotkaliśmy i opowiedziała mi że tamten związek był pomyłką a ostatnio często jej się śnię.

Od tamtej pory wszystko ruszyło z miejsca najpierw spotkanie później weekend razem a potem powrót do wspólnego mieszkania. Teraz mija miesiąc od rytuału a my znów jesteśmy razem i chyba nawet silniejsi niż wcześniej. To wszystko naprawdę się wydarzyło rytuał działał dokładnie tak jak Pan Eryk mówił pierwsze oznaki w dwa tygodnie pełen efekt po miesiącu.

Mam nadzieję że ta historia komuś pomoże tak jak mi pomógł rytuał.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/05/2025 3:36 pm
(@wojtus77)
Członek

Minął ponad tydzień, wszystko układa się wspaniale. Julia wróciła do naszego wspólnego mieszkania, znowu jesteśmy razem i planujemy przyszłość. Okazało się, że ten drugi mężczyzna traktował ją okropnie i szybko pożałowała swojej decyzji, ale bała się do mnie wrócić. Teraz nasz związek jest jeszcze silniejszy niż przed rozstaniem! Rytuał egipski u Pana Eryka to strzał w dziesiątkę, dziękuję wam wszystkim za wsparcie w tych trudnych chwilach!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/05/2025 5:42 pm
(@losha)
Członek

Miałam rytuał u pana Eryk i polecam. chłopakiem od miesiąca jesteśmy razem. Sam zaproponował byśmy zaczęli od nowa. Powiedział że zawsze mu na mnie zależało, ale potrzebował czasu, by zobaczyć, jak bardzo się kochamy. Zgodziłam się, teraz już mieszkamy razem 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/05/2025 1:54 pm
Strona 19 / 19
Udostępnij: