Rytuał miłosny na konkretną osobę
Cytat z wilczyczka data 6 sierpnia, 2021, 10:21 pmCytat z Juki data 6 sierpnia, 2021, 7:21 pmWróżka Waleria - brak efektów
A ile jesteś po rytuale?
Cytat z Juki data 6 sierpnia, 2021, 7:21 pmWróżka Waleria - brak efektów
A ile jesteś po rytuale?
Cytat z Juki data 7 sierpnia, 2021, 9:52 amPrawie miesiąc.
Prawie miesiąc.
Cytat z wiklina data 9 sierpnia, 2021, 3:11 pmJa miałam u Eryka Mozgoła i pojawiły się efekty.
Ja miałam u Eryka Mozgoła i pojawiły się efekty.
Cytat z Burska data 22 sierpnia, 2021, 2:11 pmCytat z wiklina data 9 sierpnia, 2021, 3:11 pmJa miałam u Eryka Mozgoła i pojawiły się efekty.
Jak sytuacja u Ciebie obecnie? Dalej masz efekty?
Cytat z wiklina data 9 sierpnia, 2021, 3:11 pmJa miałam u Eryka Mozgoła i pojawiły się efekty.
Jak sytuacja u Ciebie obecnie? Dalej masz efekty?
Cytat z wiklina data 24 sierpnia, 2021, 7:52 pmWyszło, jesteśmy razem z partnerem.
Wyszło, jesteśmy razem z partnerem.
Cytat z Veronika data 25 sierpnia, 2021, 8:09 amCytat z wiklina data 24 sierpnia, 2021, 7:52 pmWyszło, jesteśmy razem z partnerem.
Super, ja czekam na efekty 🙂
Cytat z wiklina data 24 sierpnia, 2021, 7:52 pmWyszło, jesteśmy razem z partnerem.
Super, ja czekam na efekty 🙂
Cytat z krejzolka data 4 września, 2021, 1:42 pmJa już sama nie wiem u kogo robić. Zamawiałam u jednej osoby, później okazało się, że to oszustka, co mnie bardzo załamało i powiem szczerze, że straciłam już trochę wiarę do rytuałów. Pomyślałam, że spróbuję jeszcze raz, ale teraz nie wiem kogo wybrać. Czy Waszym zdaniem Anna Szalkowska to dobry wybór? Ma dużo opinii, większość pozytywnych, jakie jest Wasze zdanie?
Ja już sama nie wiem u kogo robić. Zamawiałam u jednej osoby, później okazało się, że to oszustka, co mnie bardzo załamało i powiem szczerze, że straciłam już trochę wiarę do rytuałów. Pomyślałam, że spróbuję jeszcze raz, ale teraz nie wiem kogo wybrać. Czy Waszym zdaniem Anna Szalkowska to dobry wybór? Ma dużo opinii, większość pozytywnych, jakie jest Wasze zdanie?
Cytat z kramka data 7 września, 2021, 2:11 pmAnna Szalkowska według mnie jest godna zaufania. Ja wczoraj u niej wczoraj, teraz czekam na efekty. Kontakt z panią Anią mam bardzo dobry, odpowiada na każde moje pytania.
Anna Szalkowska według mnie jest godna zaufania. Ja wczoraj u niej wczoraj, teraz czekam na efekty. Kontakt z panią Anią mam bardzo dobry, odpowiada na każde moje pytania.
Cytat z krejzolka data 9 września, 2021, 3:22 pmJestem właśnie w trakcie rytuału, zdecydowałam się u niej zamówić.
Jestem właśnie w trakcie rytuału, zdecydowałam się u niej zamówić.
Cytat z kawowa data 22 września, 2021, 3:00 pmNeffter - co o nim sądzicie?
Neffter - co o nim sądzicie?
Cytat z gosia.ra data 23 września, 2021, 1:23 pmWitam
Czy rytuały miłosne z tej strony https://www.rytualy-milosne.pl/ to dobre rozwiązanie?
Witam
Czy rytuały miłosne z tej strony https://www.rytualy-milosne.pl/ to dobre rozwiązanie?
Cytat z Kamila.Kamila data 24 września, 2021, 3:52 pmCytat z gosia.ra data 23 września, 2021, 1:23 pmWitam
7-dniowy u pani Ani jest skuteczny, mogę polecić.
Cytat z gosia.ra data 23 września, 2021, 1:23 pmWitam
7-dniowy u pani Ani jest skuteczny, mogę polecić.
Cytat z sveba data 25 września, 2021, 2:38 pmSzeptun Egon, u mnie rytuał nie wyszedł, tego pana nie mogę polecić.
Szeptun Egon, u mnie rytuał nie wyszedł, tego pana nie mogę polecić.
Cytat z sveba data 25 września, 2021, 4:09 pmrytualymagiczne.com.pl - jakieś opinie?
rytualymagiczne.com.pl - jakieś opinie?
Cytat z hummuska data 25 września, 2021, 8:21 pmCzy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Czy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Cytat z Kamila.Kamila data 26 września, 2021, 2:26 pmNapisz do pani Ani, sama oceni Twoją sytuację.
Napisz do pani Ani, sama oceni Twoją sytuację.
Cytat z Purelove data 27 września, 2021, 2:48 pmJa od piątku mam u Eryka Mozgola
Ja od piątku mam u Eryka Mozgola
Cytat z bagieta data 27 września, 2021, 7:00 pmJa mogę się wypowiedzieć o ezo-centrum.pl, a mianowicie są nieskuteczni. Nie warto.
Ja mogę się wypowiedzieć o ezo-centrum.pl, a mianowicie są nieskuteczni. Nie warto.
Cytat z lania data 28 września, 2021, 7:46 amU nich nie działa, robiłam jakiś czas temu i opisałam w wątku o nich. Teraz robię u kogoś innego.
U nich nie działa, robiłam jakiś czas temu i opisałam w wątku o nich. Teraz robię u kogoś innego.
Cytat z Evelix data 29 września, 2021, 4:58 pmProszę o opinie na temat wróżki Oliwii. Ktoś wykonywał u niej rytuał?
Proszę o opinie na temat wróżki Oliwii. Ktoś wykonywał u niej rytuał?
Cytat z bagieta data 30 września, 2021, 9:35 pmCytat z lania data 28 września, 2021, 7:46 amU nich nie działa, robiłam jakiś czas temu i opisałam w wątku o nich. Teraz robię u kogoś innego.
A u kogo robisz?
Cytat z lania data 28 września, 2021, 7:46 amU nich nie działa, robiłam jakiś czas temu i opisałam w wątku o nich. Teraz robię u kogoś innego.
A u kogo robisz?
Cytat z ketty data 4 października, 2021, 2:45 pmCytat z Purelove data 27 września, 2021, 2:48 pmJa od piątku mam u Eryka Mozgola
Jaki rytuał?
Cytat z Purelove data 27 września, 2021, 2:48 pmJa od piątku mam u Eryka Mozgola
Jaki rytuał?
Cytat z Purelove data 6 października, 2021, 7:28 amEgipski
Egipski
Cytat z loquor data 8 października, 2021, 3:44 pmFarida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Farida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Cytat z jasmina data 10 października, 2021, 2:21 pmCzy ktoś wie co się dzieje z wróżką Walerią??
Czy ktoś wie co się dzieje z wróżką Walerią??
Cytat z mura data 21 października, 2021, 5:02 pmWaleria to OSZUSTKA, nikt nie ma u niej żadnych efektów, nikomu też nie zwróciła pieniędzy. Teraz zapadła się pod ziemię.
Waleria to OSZUSTKA, nikt nie ma u niej żadnych efektów, nikomu też nie zwróciła pieniędzy. Teraz zapadła się pod ziemię.
Cytat z walbonne data 22 października, 2021, 5:52 pmCytat z lania data 28 września, 2021, 7:46 amU nich nie działa, robiłam jakiś czas temu i opisałam w wątku o nich. Teraz robię u kogoś innego.
Też zero zmian w moim przypadku.
Też zero zmian w moim przypadku.
Cytat z Kamcza data 23 października, 2021, 6:13 pmUwaga na Irmę Wiśniewską, to prawdopodobnie drugie wcielenie Walerii.
Uwaga na Irmę Wiśniewską, to prawdopodobnie drugie wcielenie Walerii.
Cytat z truskawka data 26 października, 2021, 2:18 pmJa jestem w trakcie wykonywania spętania przez Eryka Mozgola, mam jakieś dziwne skoki nastroju, od euforii po smutek. Czy to normalne?
Ja jestem w trakcie wykonywania spętania przez Eryka Mozgola, mam jakieś dziwne skoki nastroju, od euforii po smutek. Czy to normalne?
Cytat z kabura data 29 października, 2021, 1:51 pmAndrey balaban - zamówiłam rytuał, nie czytając wcześniej opinii. No i ciekawa jestem czy cokolwiek z tego wyjdzie.
Andrey balaban - zamówiłam rytuał, nie czytając wcześniej opinii. No i ciekawa jestem czy cokolwiek z tego wyjdzie.
Cytat z gremla data 2 listopada, 2021, 4:16 pmCytat z Kamcza data 23 października, 2021, 6:13 pmUwaga na Irmę Wiśniewską, to prawdopodobnie drugie wcielenie Walerii.
Irma jest nieskuteczna
Cytat z Kamcza data 23 października, 2021, 6:13 pmUwaga na Irmę Wiśniewską, to prawdopodobnie drugie wcielenie Walerii.
Irma jest nieskuteczna
Cytat z walbonne data 11 listopada, 2021, 2:42 pmwróżka Kleopatra - ktoś u niej zamawiał?
wróżka Kleopatra - ktoś u niej zamawiał?
Cytat z Renny data 15 listopada, 2021, 2:03 pmCytat z bagieta data 27 września, 2021, 7:00 pmJa mogę się wypowiedzieć o ezo-centrum.pl, a mianowicie są nieskuteczni. Nie warto.
Za dużo sprzecznych opinii, aby im wierzyć.
Cytat z bagieta data 27 września, 2021, 7:00 pmJa mogę się wypowiedzieć o ezo-centrum.pl, a mianowicie są nieskuteczni. Nie warto.
Za dużo sprzecznych opinii, aby im wierzyć.
Cytat z Robert.k data 18 listopada, 2021, 3:02 pmCytat z loquor data 8 października, 2021, 3:44 pmFarida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Czy ta pani jest skuteczna?
Cytat z loquor data 8 października, 2021, 3:44 pmFarida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Cytat z loquor data 29 grudnia, 2021, 11:22 amCytat z Robert.k data 18 listopada, 2021, 3:02 pmCytat z loquor data 8 października, 2021, 3:44 pmFarida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Na innych forach piszą, że nie bardzo.
Cytat z Robert.k data 18 listopada, 2021, 3:02 pmCytat z loquor data 8 października, 2021, 3:44 pmFarida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Na innych forach piszą, że nie bardzo.
Cytat z Blaszkowa data 30 grudnia, 2021, 6:41 amCytat z hummuska data 25 września, 2021, 8:21 pmCzy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Jak efekty u Ciebie? Ja zaczynam we wtorek to chyba ten sam rytuał. Masz efekty?
Cytat z hummuska data 25 września, 2021, 8:21 pmCzy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Jak efekty u Ciebie? Ja zaczynam we wtorek to chyba ten sam rytuał. Masz efekty?
Cytat z hummuska data 5 stycznia, 2022, 6:51 amCytat z Blaszkowa data 30 grudnia, 2021, 6:41 amCytat z hummuska data 25 września, 2021, 8:21 pmCzy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Tak, u mnie wyszedł rytuał już sporo czasu minęło od efektów. Nie pisałam wcześniej bo zupełnie o tym zapomniałam, teraz jak odpisałaś to przyszło mi powiadomienie na maila.
Cytat z Blaszkowa data 30 grudnia, 2021, 6:41 amCytat z hummuska data 25 września, 2021, 8:21 pmCzy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Tak, u mnie wyszedł rytuał już sporo czasu minęło od efektów. Nie pisałam wcześniej bo zupełnie o tym zapomniałam, teraz jak odpisałaś to przyszło mi powiadomienie na maila.
Cytat z peczka data 12 stycznia, 2022, 11:56 amJa czekam na efekty u Eryk Mozgola jestem świeżo po rytuale egipskim.
Ja czekam na efekty u Eryk Mozgola jestem świeżo po rytuale egipskim.
Cytat z gosiaczek data 9 lutego, 2022, 3:34 pmJestem w trakcie rytuału u Emilii Angel, mam pewne efekty, partner odblokował mnie na Facebooku. To trochę mało, ciekawe czy będzie coś więcej.
Jestem w trakcie rytuału u Emilii Angel, mam pewne efekty, partner odblokował mnie na Facebooku. To trochę mało, ciekawe czy będzie coś więcej.
Cytat z loquor data 11 lutego, 2022, 6:18 pmCytat z gosiaczek data 9 lutego, 2022, 3:34 pmJestem w trakcie rytuału u Emilii Angel, mam pewne efekty, partner odblokował mnie na Facebooku. To trochę mało, ciekawe czy będzie coś więcej.
Rozmawiałam z paroma osobami, opinie są podzielone.
Cytat z gosiaczek data 9 lutego, 2022, 3:34 pmJestem w trakcie rytuału u Emilii Angel, mam pewne efekty, partner odblokował mnie na Facebooku. To trochę mało, ciekawe czy będzie coś więcej.
Rozmawiałam z paroma osobami, opinie są podzielone.
Cytat z Darsa data 18 lutego, 2022, 5:24 pmKtoś robił u Aureliusza?
Ktoś robił u Aureliusza?
Cytat z patajatka data 10 maja, 2022, 5:00 pmRobert Gabiński - proszę o opinie na jego temat.
Robert Gabiński - proszę o opinie na jego temat.