Anna Szalkowska - opinie
Cytat z Gricza data 22 marca, 2022, 1:20 pmZaczynam dzisiaj. Uff, jestem zestresowana, nie powiem.
Zaczynam dzisiaj. Uff, jestem zestresowana, nie powiem.
Cytat z Kajzerka data 23 marca, 2022, 11:20 amTe rytuały działają, ja jestem tego przykładem, na innym forum już pisałam. Też byłam zestresowana, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, ale z pomocą pani Ani wszystko udało się naprawić.
Te rytuały działają, ja jestem tego przykładem, na innym forum już pisałam. Też byłam zestresowana, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, ale z pomocą pani Ani wszystko udało się naprawić.
Cytat z Gricza data 28 marca, 2022, 3:32 pmWirerzę mocno, że się uda, jednak ciągle chodzę jakoś poddenerwowana.
Wirerzę mocno, że się uda, jednak ciągle chodzę jakoś poddenerwowana.
Cytat z Glebka data 31 marca, 2022, 2:21 pmZamówiłam dzisiaj rytuał miłosny u pani Ani, od wtorku będziemy wykonywały go wspólnie. Kontakt z panią Anią mam na tym etapie dobry, budzi moje zaufanie.
Zamówiłam dzisiaj rytuał miłosny u pani Ani, od wtorku będziemy wykonywały go wspólnie. Kontakt z panią Anią mam na tym etapie dobry, budzi moje zaufanie.
Cytat z Zyrafa data 5 kwietnia, 2022, 1:46 pmJa też zastanawiam się czy nie zamówić.
Ja też zastanawiam się czy nie zamówić.
Cytat z Dyda data 12 kwietnia, 2022, 8:27 pmCytat z Zyrafa data 5 kwietnia, 2022, 1:46 pmJa też zastanawiam się czy nie zamówić.
I jak zamówiłaś
Cytat z Zyrafa data 5 kwietnia, 2022, 1:46 pmJa też zastanawiam się czy nie zamówić.
I jak zamówiłaś
Cytat z Zyrafa data 18 kwietnia, 2022, 1:58 pmTak, zamówiłam, dzisiaj mam ostatni dzień. Pani Ania wszystko robi sama.
Tak, zamówiłam, dzisiaj mam ostatni dzień. Pani Ania wszystko robi sama.
Cytat z Zyrafa data 25 kwietnia, 2022, 2:52 pmUdało nam się zamienić parę słów po tym jak polubiłam jego zdjęcie. Trochę w szoku jestem.
Udało nam się zamienić parę słów po tym jak polubiłam jego zdjęcie. Trochę w szoku jestem.
Cytat z Gricza data 29 kwietnia, 2022, 2:53 pmZamawiałam u pani Ani pod koniec marca. Partner najpierw polubił moją relację na instagramie, teraz trochę ze sobą piszemy. Po majówce mam nadzieję, ze uda nam się spotkać
Zamawiałam u pani Ani pod koniec marca. Partner najpierw polubił moją relację na instagramie, teraz trochę ze sobą piszemy. Po majówce mam nadzieję, ze uda nam się spotkać
Cytat z Wesola data 2 maja, 2022, 6:12 pmCytat z Gricza data 29 kwietnia, 2022, 2:53 pmZamawiałam u pani Ani pod koniec marca. Partner najpierw polubił moją relację na instagramie, teraz trochę ze sobą piszemy. Po majówce mam nadzieję, ze uda nam się spotkać
I jak spotkanie?
Cytat z Gricza data 29 kwietnia, 2022, 2:53 pmZamawiałam u pani Ani pod koniec marca. Partner najpierw polubił moją relację na instagramie, teraz trochę ze sobą piszemy. Po majówce mam nadzieję, ze uda nam się spotkać
I jak spotkanie?
Cytat z Gricza data 4 maja, 2022, 10:38 amWstępnie w sobotę mamy się spotkać.
Wstępnie w sobotę mamy się spotkać.
Cytat z Gricza data 9 maja, 2022, 1:57 pmSpotkaliśmy się była rozmowa. Jednak jest dosyć zdystansowany, czekamy dalej.
Spotkaliśmy się była rozmowa. Jednak jest dosyć zdystansowany, czekamy dalej.
Cytat z Wesola data 10 maja, 2022, 9:21 amCytat z Gricza data 9 maja, 2022, 1:57 pmSpotkaliśmy się była rozmowa. Jednak jest dosyć zdystansowany, czekamy dalej.
Będzie dobrze, zobaczysz 🙂
Cytat z Gricza data 9 maja, 2022, 1:57 pmSpotkaliśmy się była rozmowa. Jednak jest dosyć zdystansowany, czekamy dalej.
Będzie dobrze, zobaczysz 🙂
Cytat z Wesola data 11 maja, 2022, 2:09 pmJa od wczoraj mam wykonywany rytuał i już pierwszego dnia pojawiły się problemy ze snem. Nie mogłam zasnąć.
Ja od wczoraj mam wykonywany rytuał i już pierwszego dnia pojawiły się problemy ze snem. Nie mogłam zasnąć.
Cytat z Gricza data 12 maja, 2022, 2:57 pmCytat z Wesola data 11 maja, 2022, 2:09 pmJa od wczoraj mam wykonywany rytuał i już pierwszego dnia pojawiły się problemy ze snem. Nie mogłam zasnąć.
Sporo osób tak ma. Ja czekam na dodatkowe efekty.
Cytat z Wesola data 11 maja, 2022, 2:09 pmJa od wczoraj mam wykonywany rytuał i już pierwszego dnia pojawiły się problemy ze snem. Nie mogłam zasnąć.
Sporo osób tak ma. Ja czekam na dodatkowe efekty.
Cytat z Wesola data 16 maja, 2022, 10:18 amCytat z Zyrafa data 25 kwietnia, 2022, 2:52 pmUdało nam się zamienić parę słów po tym jak polubiłam jego zdjęcie. Trochę w szoku jestem.
Coś więcej się u Cb zmieniło?
Cytat z Zyrafa data 25 kwietnia, 2022, 2:52 pmUdało nam się zamienić parę słów po tym jak polubiłam jego zdjęcie. Trochę w szoku jestem.
Coś więcej się u Cb zmieniło?
Cytat z Gricza data 16 maja, 2022, 9:30 pmRozmawiamy trochę więcej mam nadzieję, ze uda się znowu spotkać w niedługim czasie.
Rozmawiamy trochę więcej mam nadzieję, ze uda się znowu spotkać w niedługim czasie.
Cytat z Wesola data 18 maja, 2022, 2:57 pmTo super, oby do przodu.
To super, oby do przodu.
Cytat z Kalinka data 18 maja, 2022, 5:47 pmJa od przyszłego wtorku będę miała rytuał 7-dniowy.
Ja od przyszłego wtorku będę miała rytuał 7-dniowy.
Cytat z Gricza data 20 maja, 2022, 12:06 pmCytat z Kalinka data 18 maja, 2022, 5:47 pmJa od przyszłego wtorku będę miała rytuał 7-dniowy.
Ja też ten miałam.
Cytat z Kalinka data 18 maja, 2022, 5:47 pmJa od przyszłego wtorku będę miała rytuał 7-dniowy.
Ja też ten miałam.
Cytat z Ignaxx data 27 maja, 2022, 2:10 pmJa zaczynam od przyszłego wtorku, jestem ciekawa czy to pomoże.
Ja zaczynam od przyszłego wtorku, jestem ciekawa czy to pomoże.
Cytat z Gricza data 29 maja, 2022, 4:12 pmCytat z Ignaxx data 27 maja, 2022, 2:10 pmJa zaczynam od przyszłego wtorku, jestem ciekawa czy to pomoże.
Jaka sytuacja? Ile po rozstaniu?
Cytat z Ignaxx data 27 maja, 2022, 2:10 pmJa zaczynam od przyszłego wtorku, jestem ciekawa czy to pomoże.
Cytat z Jolka data 30 maja, 2022, 6:39 pmMiał ktoś rytuał egipski? Jak efekty?
Miał ktoś rytuał egipski? Jak efekty?
Cytat z Ignaxx data 30 maja, 2022, 11:09 pmCytat z Gricza data 29 maja, 2022, 4:12 pmCytat z Ignaxx data 27 maja, 2022, 2:10 pmJa zaczynam od przyszłego wtorku, jestem ciekawa czy to pomoże.
My byliśmy razem trzy miesiące, jesteśmy miesiąc po rozstaniu. Nagle powiedział, że popełnił błąd i nie chce się więcej spotykać. Od tamtej pory nie odbiera moich telefonów, na komunikatorach też nie odpisuje. Nie wiem co mam robić, zamówiłam rytuał, od jutra zaczynam.
Cytat z Gricza data 29 maja, 2022, 4:12 pmCytat z Ignaxx data 27 maja, 2022, 2:10 pmJa zaczynam od przyszłego wtorku, jestem ciekawa czy to pomoże.
My byliśmy razem trzy miesiące, jesteśmy miesiąc po rozstaniu. Nagle powiedział, że popełnił błąd i nie chce się więcej spotykać. Od tamtej pory nie odbiera moich telefonów, na komunikatorach też nie odpisuje. Nie wiem co mam robić, zamówiłam rytuał, od jutra zaczynam.
Cytat z Jolka data 31 maja, 2022, 2:55 pmKrótko byliście ze sobą.
Krótko byliście ze sobą.
Cytat z Ignaxx data 3 czerwca, 2022, 9:25 amJa wiem, że to ten jedyny.
Ja wiem, że to ten jedyny.
Cytat z Jolka data 8 czerwca, 2022, 9:46 pmOk, ja od wczoraj mam egipski.
Ok, ja od wczoraj mam egipski.
Cytat z Gapka data 10 czerwca, 2022, 5:22 pmMasz jakieś odczucia?
Masz jakieś odczucia?
Cytat z Jolka data 11 czerwca, 2022, 7:16 pmJakie np?
Jakie np?
Cytat z Gapka data 13 czerwca, 2022, 6:11 pmNie wiem co kolwiek
Nie wiem co kolwiek
Cytat z Jolka data 15 czerwca, 2022, 1:10 pmW zasadzie to poza jedną nocą gdzie nie mogłam zasnąć to wszystko dobrze.
W zasadzie to poza jedną nocą gdzie nie mogłam zasnąć to wszystko dobrze.
Cytat z Yga data 19 czerwca, 2022, 2:25 pmJa od wtorku będe miała 7-dniowy, tak jestem zapisana.
Ja od wtorku będe miała 7-dniowy, tak jestem zapisana.
Cytat z Yga data 20 czerwca, 2022, 2:18 pmCzy myślicie, że mogę odezwać się pierwsza do partmera?
Czy myślicie, że mogę odezwać się pierwsza do partmera?
Cytat z Jolka data 21 czerwca, 2022, 1:33 pmNie należy tego robić. Najlepiej zapytaj panią Anię.
Nie należy tego robić. Najlepiej zapytaj panią Anię.
Cytat z Jolka data 22 czerwca, 2022, 1:15 pmJa skończyłam wczoraj rytuał, teraz czekam. Będę informować o postępach.
Ja skończyłam wczoraj rytuał, teraz czekam. Będę informować o postępach.