Proszę o informacje na temat tego pana, jego strona to https://magiczne-rytualy.pl/
Zamówiłam, zobaczę co z tego będzie. Robiłam u wielu innych nie pomogło, może tym razem się poszczęści.
Mi również wyszło, polecam.
Odzywam się po dłuższym czasie. Rytuał dał w tej chwili pełne efekty, pierwsze zmiany zaczęły pojawiać się już gdy pan Aureliusz wykonywał dla mnie rytuał, później była jakaś przerwa. Po nieco ponad trzech tygodniach wszystko na nowo ruszyło, partner zaczął się mną coraz bardziej interesować, stopniowo kontakt był coraz większy i tak pomału wszystko się rozwijało. Teraz jesteśmy razem, myślę że to za sprawą rytuału.
Spętanie wyszło, nie mam zastrzeżeń. Ani do efektów, ani do współpracy z panem Aureliuszem.
U mnie za pierwszym razem się nie udało, teraz jestem po wzmocnieniu i dopiero teraz zaczyna coś się zmieniać. Na początek mnie odblokował, po paru dniach sam napisał. Teraz mamy pewien kontakt. Zobaczymy co dalej.
Polecam rytuał egipski, który w moim przypadku okazał się zbawienny. Dziewczyna odeszła do innego, jakby nigdy nic. Efekty zacząłem dostrzegać po czterech tygodniach, gdy to ona sama do mnie napisała, powiedziała, że między nimi przestaje się układać. Ostatecznie wróciliśmy do siebie, jest spoko.
Cytat z Dar.ia data 17 stycznia, 2022, 3:58 pmU mnie za pierwszym razem się nie udało, teraz jestem po wzmocnieniu i dopiero teraz zaczyna coś się zmieniać. Na początek mnie odblokował, po paru dniach sam napisał. Teraz mamy pewien kontakt. Zobaczymy co dalej.
I jak teraz u Ciebie?
Po jakim czasie pan Aureliusz normalnie odpisuje na wiadomości? Chciałam zamówić rytuał i czekam na odp.
Cytat z Lanola data 15 lutego, 2022, 11:03 pmCytat z Dar.ia data 17 stycznia, 2022, 3:58 pmU mnie za pierwszym razem się nie udało, teraz jestem po wzmocnieniu i dopiero teraz zaczyna coś się zmieniać. Na początek mnie odblokował, po paru dniach sam napisał. Teraz mamy pewien kontakt. Zobaczymy co dalej.
I jak teraz u Ciebie?
Po wzmocnieniu jest coraz lepiej.
Cytat z Darsa data 17 lutego, 2022, 4:47 pmPo jakim czasie pan Aureliusz normalnie odpisuje na wiadomości? Chciałam zamówić rytuał i czekam na odp.
Mi szybko odpisuje.
Komuś efekty zaczęły pojawiać się tydzień po rytuale? Bo u mnie są pewne zmiany i się zastanawiam.
Od jutra będę miała rytuał egipski u pana Aureliusza. Trochę się denerwuję, moja sytuacja jest dosyć skomplikowana 🙁
Polecam pana Aureliusza, te rytuały działają, u mnie się udało.
Cytat z Milka data 28 lutego, 2022, 4:27 pmPolecam pana Aureliusza, te rytuały działają, u mnie się udało.
Jaki rytuał miałaś? Ja mam właśnie robiony egipski.
Jestem trzy tygodnie po rytuale egipskim u pana Aureliusza. Sytuacja diametralnie się zmieniła, moja dziewczyna w końcu zaczęła się do mnie odzywać, wczoraj było krótkie spotkanie. Wcześniej było to nie do pomyślenia.
Pokusiłem się i ja o rytuał. Zamówiłem egipski, jutro start.
Cytat z Miros data 15 marca, 2022, 5:50 pmPokusiłem się i ja o rytuał. Zamówiłem egipski, jutro start.
Zamówiłam ten sam właśnie.
Coś nowego wiadomo? Bo też myślę nad rytuałem u tego pana.
Wszystko ok po rytuale, polecam.
Cytat z Karol.1 data 15 kwietnia, 2022, 2:16 pmWszystko ok po rytuale, polecam.
Jaki rytuał miałeś?
Jaki rytuał najlepiej zamówić u pana Aureliusza?
Cytat z Dagmi data 25 kwietnia, 2022, 3:33 pmJaki rytuał najlepiej zamówić u pana Aureliusza?
Egipski, polecam, u mnie zadziałał.
Jak kontakt z tym panem podczas rytuału?
Ile trwa rytuał egipski u tego pana?
Cytat z Nikita data 5 maja, 2022, 2:42 pmIle trwa rytuał egipski u tego pana?
14 dni
Polecam, u mnie rytuał się udał.
Cytat z Jolanta data 28 maja, 2022, 9:37 amPolecam, u mnie rytuał się udał.
Jak wygląda u Ciebie teraz sytuacja? Ja dzisiaj zamówiłam rytuał, od jutra ma być wykonywany.
Jestem dwa tygodnie po rytuale zaczyna coś ruszać.
U mnie było potrzebne, ale ostatecznie się udało. Najważniejszy efekt końcowy.