Cytat z lania data 28 września, 2021, 7:46 amU nich nie działa, robiłam jakiś czas temu i opisałam w wątku o nich. Teraz robię u kogoś innego.
Też zero zmian w moim przypadku.
Uwaga na Irmę Wiśniewską, to prawdopodobnie drugie wcielenie Walerii.
Ja jestem w trakcie wykonywania spętania przez Eryka Mozgola, mam jakieś dziwne skoki nastroju, od euforii po smutek. Czy to normalne?
Andrey balaban - zamówiłam rytuał, nie czytając wcześniej opinii. No i ciekawa jestem czy cokolwiek z tego wyjdzie.
Cytat z Kamcza data 23 października, 2021, 6:13 pmUwaga na Irmę Wiśniewską, to prawdopodobnie drugie wcielenie Walerii.
Irma jest nieskuteczna
wróżka Kleopatra - ktoś u niej zamawiał?
Cytat z bagieta data 27 września, 2021, 7:00 pmJa mogę się wypowiedzieć o ezo-centrum.pl, a mianowicie są nieskuteczni. Nie warto.
Za dużo sprzecznych opinii, aby im wierzyć.
Cytat z loquor data 8 października, 2021, 3:44 pmFarida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Czy ta pani jest skuteczna?
Cytat z Robert.k data 18 listopada, 2021, 3:02 pmCytat z loquor data 8 października, 2021, 3:44 pmFarida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Czy ta pani jest skuteczna?
Na innych forach piszą, że nie bardzo.
Cytat z hummuska data 25 września, 2021, 8:21 pmCzy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Jak efekty u Ciebie? Ja zaczynam we wtorek to chyba ten sam rytuał. Masz efekty?
Cytat z Blaszkowa data 30 grudnia, 2021, 6:41 amCytat z hummuska data 25 września, 2021, 8:21 pmCzy rytuał miłosny na konkretną osobę nada się w trudniejszych przypadkach? Przyznam, że zastanawiam się nad Anną Szalkowską.
Jak efekty u Ciebie? Ja zaczynam we wtorek to chyba ten sam rytuał. Masz efekty?
Tak, u mnie wyszedł rytuał już sporo czasu minęło od efektów. Nie pisałam wcześniej bo zupełnie o tym zapomniałam, teraz jak odpisałaś to przyszło mi powiadomienie na maila.
Ja czekam na efekty u Eryk Mozgola jestem świeżo po rytuale egipskim.
Jestem w trakcie rytuału u Emilii Angel, mam pewne efekty, partner odblokował mnie na Facebooku. To trochę mało, ciekawe czy będzie coś więcej.
Cytat z gosiaczek data 9 lutego, 2022, 3:34 pmJestem w trakcie rytuału u Emilii Angel, mam pewne efekty, partner odblokował mnie na Facebooku. To trochę mało, ciekawe czy będzie coś więcej.
Rozmawiałam z paroma osobami, opinie są podzielone.
Ktoś robił u Aureliusza?
Robert Gabiński - proszę o opinie na jego temat.
Ja polecam Aureliusza Grabskiego, ale rytuał egipski.
Farida, co o niej sądzicie? To nie jest przypadkiem Emilia Angel?
Emilia Angel przez chwilę figurowała na stronie ezoteriko.pl. Gdy zaczęło to się roznosić po forach, informację że strony zdjęto. Za tą panią podobno stoi jakiś facet.
Ja robiłam kiedyś u cezarego nieradko i jestem zadowolona z efektu
Polecam
@yaha Siedzę w tematyce rytuałów już naprawdę długo i trafiłam na opinie o tym panu. Mam mieszane uczucia po tym co napisałaś bo nikomu u niego nic nie wyszło.
Irmina Aristov ktoś o niej słyszał?
@gigula o niech kiedyś było głośno, teraz chyba już nie świadczy usług
A co z Ireną Leszczyńska? Pracował z nią ktoś?
Spróbujcie u Eryka Mozgola, mi się udało.
Ezoteriko.pl - nie polecam.