Forum

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Eryk Mozgol

Strona 12 / 12
(@zambor)
Członek

Witam wszystkich! Na początku listopada zamówiłem rytuał u pana Eryka. Z początku myślałem o spetanie ale pan Eryk zaproponował ryt. egipski. Sugerowałem się dobrymi opiniami jakie znalazłem na forach o tym panu.
Moja sytuacja była taka że żona po ośmiu latach małżeństwa chciała ode mnie odejść zabierając ze sobą dzieci. Podejżewałem że chodziło o jakiegoś kochanka ale od dłuższego czasu relacje miedzy nami ulegly pogorszeniu więc powodów mogło być więcej. Do pana Eryka zgłosiłem się po wyczerpaniu innych mozliwych środków. Rozmowy z żoną, przekonywania na nich się zdawały. Rytuał zamówiłem i czekałem na efekty robiąc to co pan Eryk mi podał w międzyczasie. Dwa tygodnie temu było wielkie zdziwienie gdy żona oświadczyła że chce jednak dać nam jeszcze jedna szansę. Dodatkowo zdecydowaliśmy się na terapię małżeńską. Uważam że uratowanie mojej rodziny to zasługa pana Eryka, będę go wszystkim polecał.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/12/2022 11:23 am
(@kamba)
Członek

Super. Ja też zamówiłam rytuał egipski, mam nadzieję, że i u mnie będzie happy end.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/01/2023 2:34 pm
(@wicky00)
Członek

Wysłany przez: @kamba

Super. Ja też zamówiłam rytuał egipski, mam nadzieję, że i u mnie będzie happy end.

Jak sytuacja u Ciebie obecnie? Ja jutro zaczynam, też egipski właśnie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/01/2023 1:44 pm
 Yyyz
(@yyyz)
Członek

Hej. Jak u Ciebie, jaka masz sytuacja? Ja od dzisiaj zaczynam egipski. 

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/01/2023 9:53 am
(@halcia)
Członek

Zastanawiam się nad rytuałem egipskim u tego pana. Polecacie?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/01/2023 2:01 pm
(@maddi01)
Członek

Obiecałam sobie że nie będę pisała o moim przypadku zanim sprawa się wyjaśni bo nie chciałam myśleć o rytuale aby w ten sposób niczego nie zepsuc. Z moim partnerem byliśmy razem od przeszło pieciui lat z czasem jednak coś zaczeło się psuc między nami. Partner wychodził z domu późno wracał. Zaczełam obawiac się o nasz związek, rozmowy nic nie dawały. w związku z tym postanowiłam napisac do pana Eryka i dostałam propozycję rytuału egipskiego. efekty pojawiły się po trzech tygodniach, zaczelismy spędzac ze soba wiecej czasu, pojawiły się wspólne kolacje. Na nowo odzyło w nas uczucie. Mam nadzieję że w ten sposób zakonczyly się problemy miedzy nami. Polecam pana Eryka.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/01/2023 11:55 am
(@gigula)
Członek

@maddi01 to super bo też zastanawiam się u kogo zamówić rytuał. Długo czeka się na wykonanie u pana Eryka?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/01/2023 1:34 pm
(@kamba)
Członek

@gigula Z reguły od piątku.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/02/2023 1:04 pm
(@gigula)
Członek

@kamba Już zamówiłam i faktycznie będę miała od piątku. Masz jakieś wskazówki jako osoba która jest już po rytuale?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/02/2023 5:10 pm
(@kamba)
Członek

Wysłany przez: @gigula

@kamba Już zamówiłam i faktycznie będę miała od piątku. Masz jakieś wskazówki jako osoba która jest już po rytuale?

Uzbroić się w cierpliwość oraz robić to co podaje pan Eryk.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/02/2023 12:46 pm
(@bemqa)
Członek

@gigula I coś więcej? Ja od tego piątku będę miała egipski. Sytuacja jest patowa ciekawe co z tego wyjdzie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/02/2023 12:21 pm
(@larrissa)
Członek

Ja od dzisiaj zaczynam rytuał czarne wesele. Ktoś miał?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/02/2023 1:35 pm
(@wredota)
Członek

@larrissa Masz jakieś odczucia? Coś się dzieje?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/02/2023 10:59 am
(@larrissa)
Członek

Wysłany przez: @wredota

@larrissa Masz jakieś odczucia? Coś się dzieje?

Od paru dni chodzić nerwowa. To chyba na skutek rytuału.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/02/2023 1:29 pm
(@gigula)
Członek

Wczoraj partner do mnie napisał, zaczęliśmy rozmawiać aż w końcu zeszło na temat związku. On sam zapytał czy nie chcę się z nim spotkać no się spotkaliśmy. Spędziliśmy razem noc.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/03/2023 12:43 pm
(@gigula)
Członek

Kolejny krok do przodu 🙂 Wczoraj znowu było spotkanie na noc, bardzo długo rozmawialiśmy o nas. Było miło.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/03/2023 12:36 pm
(@gigula)
Członek

Nie wiem czy ktoś tu zagląda ale znowu jesteśmy razem. Oficjalnie 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/03/2023 12:55 pm
(@bartek)
Członek

Wysłany przez: @gigula

Nie wiem czy ktoś tu zagląda ale znowu jesteśmy razem. Oficjalnie 🙂

Gratulacje! Ja jestem przy końcówce spętania miłosnego. Czy ktoś miał robione ostatnio?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 13/03/2023 11:31 am
(@larrissa)
Członek

Ja niedawno miałam koniec czarnego wesela. Partner się zmienił. Jets między nami kontakt ale on ma bardzo duże wahania nastroju. Mam nadzieję że mu to przejdzie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/03/2023 12:25 pm
(@larrissa)
Członek

Zdaję dalsze relacje - wczoraj udało nam się spotkać, zjedliśmy razem kolację.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/03/2023 1:38 pm
(@bartek-i)
Członek

Wysłany przez: @larrissa

Zdaję dalsze relacje - wczoraj udało nam się spotkać, zjedliśmy razem kolację.

A poza tym masz jakieś objawy? Ja po spętaniu mam problemy ze snem. Pojawiły się jeszcze podczas wykonywania rytuału.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/03/2023 3:11 pm
Strona 12 / 12
Udostępnij: