Ja zaczęłam od wczoraj. Siedmiodniowy
Wstępnie z partnerem jesteśmy umówieni na przyszły weekend więc chyba zaczyna coś się dziać.
Cytat z Talka data 31 października, 2022, 1:27 pmWstępnie z partnerem jesteśmy umówieni na przyszły weekend więc chyba zaczyna coś się dziać.
Super! Jak wyglądała sytuacja przed rytuałem? Mieliście kontakt?
Właśnie zamówiłam rytuał egipski. Jak sytuacja u Was?
My w środę mamy kolejne spotkanie
Spotkanie przeniesione na jutro
Na nowo jesteśmy razem :))
Cytat z Talka data 18 listopada, 2022, 1:38 pmNa nowo jesteśmy razem :))
Ja od jutra zaczynam rytuał u pani Ani. Nie mogę się doczekać efektów.
Cytat z Mrozna data 21 listopada, 2022, 1:39 pmCytat z Talka data 18 listopada, 2022, 1:38 pmNa nowo jesteśmy razem :))
Ja od jutra zaczynam rytuał u pani Ani. Nie mogę się doczekać efektów.
Ja właśnie zamówiłam rytuał egipski.
Czemu egipski, pani Ania tak zaproponowała? Ja w tym tygodniu miałam koniec rytuału na konkretną osobę i cały czas chodzę jakaś poddenerwowana.
Tak - pani Ania tak zaproponowała.
Jest ktoś w trakcie egipskiego?
Cytat z Giorgia data 9 grudnia, 2022, 1:22 pmJest ktoś w trakcie egipskiego?
Ja wczoraj zaczęłam. Jak sytuacja u Ciebie?
Parę dni temu skończyłam rytuał, teraz czekam na efekty.
Masz jakieś odczucia?
Od paru dni nie mogę się na niczym skupić.
Cytat z Giorgia data 20 grudnia, 2022, 11:26 amOd paru dni nie mogę się na niczym skupić.
To ja mam w zasadzie podobnie. Jakoś tak dziwnie się czuję.
Jest ktoś kto zaczyna jutro? Rytuał na konkretną osobę.
Ja jestem na półmetku rytuału egipskiego. Często się budzę w nocy.
Zaczęłam wczoraj 7-mio dniowy rytuał na konkretną osobę.
Proszę napiszcie, że mi się uda odzyskać miłość męża......
Zaczęłam wczoraj 7-mio dniowy rytuał na konkretną osobę.
Proszę napiszcie, że mi się uda odzyskać miłość męża......
Jaka sytuacja u Ciebie?
Zaczyna ktoś od wtorku? Ja dzisiaj zamówiłam rytuał egipski i strasznie się stresuję.
@bunka jestem w trakcie. Jestem podenerwowana. Jednej nocy mi się śniło że się rozstaliśmy a kolejnej że przyszedł, przeprosił i byliśmy znowu razem.
Mam nadzieję, że się uda.
Informuj o zmianach ja jutro zaczynam.
I jak sytuacja? Ja od jutra mam mieć egipski.Od dzisiaj zaczynam rytuał na konkretną osobę. Sytuacja jest skomplikowana mąż ma kochankę. Dowiedziałam się o tym przypadkowo widziałam rozmowę na telefonie. Gdy mu o tym powiedziałam powiedział że od dawna chciał mi o tym powiedzieć, że zamierza odejść.
I jak sytuacja? Ja od jutra mam mieć egipski.Od dzisiaj zaczynam rytuał na konkretną osobę. Sytuacja jest skomplikowana mąż ma kochankę. Dowiedziałam się o tym przypadkowo widziałam rozmowę na telefonie. Gdy mu o tym powiedziałam powiedział że od dawna chciał mi o tym powiedzieć, że zamierza odejść.
Czekam jeszcze cierpliwie. Nadal mam wahania nastroju.
Dziewczyny które ostatnio miały robiony rytuał - jak u Was sytuacja? Ja jutro mam pierwszą sesję
Od dzisiaj zaczynam rytuał na konkretną osobę. Sytuacja jest skomplikowana mąż ma kochankę. Dowiedziałam się o tym przypadkowo widziałam rozmowę na telefonie. Gdy mu o tym powiedziałam powiedział że od dawna chciał mi o tym powiedzieć, że zamierza odejść.