Jakie macie opinie na temat Anny Szalkowskiej? Pytam bo na innych forach widziałam o tej pani same pozytywne komentarze i jestem pod wielkim wrażeniem. Sama zastanawiam się jaki rytuał zamówić, zastanawiam się nad egipskim ale może coś innego zasugerujecie.
Ja jestem w trakcie rytuału. Póki co wrażenia pozytywne. Odpowiada w miarę szybko, do tego serdeczna.
Jak mogę skontaktować się z panią Anią?
Hej 🙂
Zaczynam w ten wtorek rytuał 7-dniowy u pani Ani. Na co powinnam zwrócić najbardziej uwagę zarówno w trakcie jak i po rytuale?
U mnie po 3 tygodnie od zakończenia rytuału chłopak wczoraj zaproponował spotkanie. Trochę się denerwuję :/
Cytat z Wicky data 8 kwietnia, 2019, 12:28 pmU mnie po 3 tygodnie od zakończenia rytuału chłopak wczoraj zaproponował spotkanie. Trochę się denerwuję :/
Jak bardzo chciała bym być w Twojej sytuacji, informuj na bierząco 🙂
Jaki rytuał najlepiej zamówić u pani Ani? Zastanawiam się nad rytuałem oraz spętaniem. Co możecie doradzić?
O to najlepiej zapytać panią Anię 🙂
Jestem po spotkaniu z chłopakiem. Spotkaliśmy się wczoraj wieczorem. Przyznam, że dosyć miło spędziliśmy czas, było nawet trochę żartów. Nie wiem co będzie dalej, nie chciałam pytać co z nami. Dam mu czas, pani Ania też to z resztą zasugerowała.
Cytat z Wicky data 11 kwietnia, 2019, 5:01 pmJestem po spotkaniu z chłopakiem. Spotkaliśmy się wczoraj wieczorem. Przyznam, że dosyć miło spędziliśmy czas, było nawet trochę żartów. Nie wiem co będzie dalej, nie chciałam pytać co z nami. Dam mu czas, pani Ania też to z resztą zasugerowała.
Cieszę się, mi niestety nie wyszło i chyba muszę się z tym pogodzić. Nie mam o to pretensji do pani Ani, bo wiem, że pomaga, potwierdziły mi to osoby, z którymi rozmawiałam. Widocznie magia nie jest dla wszystkich. Trudno. Wam życzę powodzenia.
Cytat z Czajka data 12 kwietnia, 2019, 7:51 pmCytat z Wicky data 11 kwietnia, 2019, 5:01 pmJestem po spotkaniu z chłopakiem. Spotkaliśmy się wczoraj wieczorem. Przyznam, że dosyć miło spędziliśmy czas, było nawet trochę żartów. Nie wiem co będzie dalej, nie chciałam pytać co z nami. Dam mu czas, pani Ania też to z resztą zasugerowała.
Cieszę się, mi niestety nie wyszło i chyba muszę się z tym pogodzić. Nie mam o to pretensji do pani Ani, bo wiem, że pomaga, potwierdziły mi to osoby, z którymi rozmawiałam. Widocznie magia nie jest dla wszystkich. Trudno. Wam życzę powodzenia.
Przykra wiadomość, u mnie natomiast zaczynają pojawiać się efekty, zaczęliśmy ze sobą rozmawiać. Niby na Facebooku, ale to pewien postęp.
Nie będziesz walczyła dalej? Może warto?
Wioleta - a miałaś jakieś objawy podczas rytuału? Bo ja nie i boję się, że przez to może się nie udać 🙁
Cytat z Rain data 16 kwietnia, 2019, 6:57 amWioleta - a miałaś jakieś objawy podczas rytuału? Bo ja nie i boję się, że przez to może się nie udać
Właśnie nic nie miałam więc nie musisz się obawiać 🙂
Nie będę już walczyła bo jest to ponad moje siły. Poza tym nie wiem kto mógł by być jeszcze skuteczny.
Jeju, wczoraj poraz kolejny spotkalismy się i zaproponował abyśmy znowu byli razem. Myślałam, że dłużej będę musiała poczekać na pełne efekty bo na innych forach babki pisały, że musiały wykonać dodatkowo wzmocnienie a tu taka niespodzianka 🙂 Trzymam za Was kciuki, bądźcie silne 🙂
Cytat z Wicky data 25 kwietnia, 2019, 8:06 pmJeju, wczoraj poraz kolejny spotkalismy się i zaproponował abyśmy znowu byli razem. Myślałam, że dłużej będę musiała poczekać na pełne efekty bo na innych forach babki pisały, że musiały wykonać dodatkowo wzmocnienie a tu taka niespodzianka Trzymam za Was kciuki, bądźcie silne
To świetna wiadomość, ale i u mnie idzie ku dobremu, też mamy w planach spotkanie. Problem w tym, że on dużo pracuje i nie może znaleźć czasu. Ale będę czekała.
Ja będę miała rytuał egipski u pani Ani. Robił ktoś?
Zaczynam od przyszłego wtorku. Jest ktoś kto zaczyna też wtedy?
Udało nam się spotkać i... doszliśmy do wniosku, że spróbujemy jeszcze raz. Wróciliśmy do siebie, jestem szczęśliwa 🙂
Cytat z Wioleta data 8 maja, 2019, 7:47 amUdało nam się spotkać i... doszliśmy do wniosku, że spróbujemy jeszcze raz. Wróciliśmy do siebie, jestem szczęśliwa
Oby jak najwięcej takich informacji bo to naprawdę podnosi na duchu. Dużo szczęścia 🙂
Cytat z Wioleta data 8 maja, 2019, 7:47 amUdało nam się spotkać i... doszliśmy do wniosku, że spróbujemy jeszcze raz. Wróciliśmy do siebie, jestem szczęśliwa
A miałaś robione wzmocnienie?
Nie miałam. Pani Ania napisała, że skoro coś ruszyło to żeby poczekać. Miała rację 🙂
Dzisiaj zaczynam wzmocnienie. Ciekawe jak teraz będzie.
U mnie po ponad dwóch tygodniach chłopak napisał do mnie na Facebooku. Czekam dalej.
Przykro mi, trzymaj się 🙁
Mi niestety nie wyszło. Było widać, że są jakieś efekty, ale ostatecznie nie udało nam się.
Cytat z Moniczka data 20 maja, 2019, 9:10 pmMi niestety nie wyszło. Było widać, że są jakieś efekty, ale ostatecznie nie udało nam się.
Skoro były efekty to czemu nie walczysz dalej?
Jego nowa dziewczyna zaszła w ciążę. Nie będę im wchodziła z butami w życie. Trudno, muszę pogodzić się z jego utratą.
Trzy tygodnie temu miałam rytuał u pani Ani, teraz mam się spotkać z chłopakiem, co ciekawe sam zaproponował spotkanie. Nie wiem czy trochę nie za szybko, ale jestem pod wrażeniem 🙂